Project ‘Steun een Kind’ van De Linde Groep
  

Waarom initieert De Linde Groep nu juist een kinderproject?
  

“Kleine dingen kunnen vaak een verschil uitmaken, vooral voor jonge kinderen. Daar kun je nog echt invloed uitoefenen en echt van betekenis zijn. Dat project vloeit voort uit mijn geloof dat je dingen vaak ten positieve kunt veranderen, als je de middelen tenminste hebt. Dit kinderproject is geboren uit de ambitie om kleine dingen bij hele jonge mensen te veranderen, zodat hun levensloop een positieve wending kan krijgen en ze een gezonde en gelukkige volwassene kunnen worden. We komen in ons vak te vaak mensen tegen die absoluut niet goed in hun vel zitten. Als je al n persoon helpt, dan maak je al verschil, vind ik. En dan ben je op een net wat andere manier met mensen en hun toekomst bezig. En vanwege het 5-jarig bestaan van De Linde Groep in 2006 wilden wij als organisatie iets speciaals doen. Een persoonlijke trigger was dat mijn buren net twee meisjes hebben geadopteerd, een Chinese tweeling, uit een weeshuis.” 
Aldus Joyce van de Linde, oprichtster van De Linde Groep. Voor het uitgebreide interview, klik hier.


Het project Steun een Kind
  

De Linde Groep draagt bij aan kleinschalige projecten, gericht op kinderen, overal ter wereld waar onze hulp toegevoegde waarde heeft. Wij zijn hierbij grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen van onze tevreden kandidaten en opdrachtgevers en andere goede zakelijke relaties. Iedere bijdrage van iedereen, ook als u niet bekend bent met De Linde Groep, is welkom en maakt verschil uit. Ook uw ideen over kinderprojecten, waar dan ook in de wereld, zijn welkom.
  
De projecten die wij ondersteunen, maken wij bekend op onze website.
  
Uw bijdrage is welkom op bankrekeningnummer NL35 INGB 0653 7026 63 ten name van “de Linde Groep” onder vermelding van “Steun een kind”.
  
“There are few things so unnecessary as child hunger or so wasteful as unexplored intelligence.” James T. Morris, WFP Executive Director, November 2003.

De Linde Groep