Kandidaten


Uw dromen realiseren …
U bent een toptalent op het gebied van ICT, Sales, Marketing, Human Resources, Logistic, Finance of Technics. U bent ambitieus en gedreven en uw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. De Linde Groep vertegenwoordigt specialisten en managers op HBO- en academisch niveau. Wij helpen u bij het realiseren van uw dromen …

… met persoonlijke begeleiding
Uw wensen, behoeften en ambities zijn voor ons het uitgangspunt. Onze doelstelling is: ervoor zorgen dat u op een positie terechtkomt waar u zich ten volle kunt ontwikkelen. Zowel rationele als emotionele argumenten spelen een rol bij de bemiddeling tussen opdrachtgever en kandidaat. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het vinden van een baan zijn daarom essentieel.

Open communicatie
Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten is voor De Linde Groep de basis voor succesvolle bemiddeling. We zullen altijd in alle openheid de mogelijkheden en uitdagingen met u bespreken en onze kennis en ervaring ter beschikking stellen. Zowel u als de opdrachtgever worden voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en voortgang van procedures.

Kandidaten